Srbija danas igra protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu

Reprezentacija Srbije danas, 20. juna od 15 časova igra, za sada najvažniji meč na Evropskom prvenstvu u fudbalu protiv reprezentacije Slovenije. Na stadion u „Alijanc Areni“ naši fudbaleri danas će se boriti za presudna tri boda kojim bi se napravio veliki korak ka drugoj fazi šampionata, tj ka osmini finala.

U prethodnoj utakmici Engleska je savladala Srbiju sa 1:0, dok su Slovenci igrali remi sa Dancima (1:1). Stadion u „Alijanc Areni“ prima 66.000 gledalaca, a glavni sudija biće Rumun, Ištvan Kovač.

Selektor srpskih orlova, Dragan Stojković Piksi najavio je da će da bude određenih promena u sastavu u odnosu na meč sa Engleskom. Zbog povrede u utakmici sa Engleskom, naš fudbaler Filipa Kostića završio je takmičenje, ali se zato u tim vraća kapiten Dušan Tadić koji je prethodni meč počeo sa klupe.

Današnja utakmice biće meč koju su selekcije Srbije i Slovenije čekale 24 godine. Poslednji put su učestvovale na Evropskom prvenstvu 2000. godine i tadašnji meč između Jugoslavije i Slovenije završen je rezultatom 3:3.

foto:/ YouTube/Screenshoot/Arena TV Sport

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio