Vikend pun nepoštovanja saobraćajnih propisa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku vikenda isključili su iz saobraćaja i u službenim prostorijama zadržali nekoliko vozača zbog izvršenih prekršaja.

Prilikom kontrole saobraćaja, policija je u Staroj Moravici u subotu zatekla šezdesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao biciklom sa 2,24 promila alkohola u organizmu, dok je u Bačkoj Topoli kontrolisan pedesetosmogodišnjak koji je upravljao biciklom u stanju teške alkoholisanosti sa 1,34 promila alkohola u organizmu.

Takođe, policija je u subotu, u blizini Malog Iđoša, zatekla i četrdesetšestogodišnju ženu koja je upravljala “pežoom“ u stanju potpune alkoholisanosti sa 2,38 promila alkohola u organizmu.

U toku jučerašnjeg dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji je bez vozačke dozvole vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane.

Iz saobraćaja su isključeni i pedesettrogodišnji vozač ,,renoa“ i četrdesetsedmogodišnji vozača ,,fijata“ koji su upravljali vozilima sa 2,26 i 1,39 promila alkohola u organizmu.

U okolini Subotice, zatečen je dvadesetogodišnjak koji je upravljao ,,opelom“ bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Trojici vozača je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok će dvadesetogodišnji vozač biti priveden prekršajnom sudiji u skraćenom postupku.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

foto:/ Freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio