Za vikend Međunarodni susret oldtajmera

Trinaesti po redu “Međunarodni oldtajmer susret na severu Bačke” ove godine biće održan u subotu i nedelju, 8. i 9. juna, u organizaciji Međunarodnog oldtajmer kluba „Subotica“. Svoje učešće, i ove godine najavili su ljubitelji četvoročkaša iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Slovačke i Srbije. Brojnoj subotičkoj publici biće predstavljeno oko 65 vozila, na tri lokacije.

Prvog dana, u subotu 8. juna, u vremenu od 10 do 14 časova revija oldtajmera biće održana na Paliću, pokraj jezera, dok će istog dana u popodnevnim časovima, od 17 do 19 sati, nekadašnja mejnstrim vozila biti izložena na Prozivci, pored zatvorenog bazena.

Izložba oldtajmera nastavlja se u nedelju, 9. juna, od 10 do 13 časova, ispred Plave fontane.

Ovogodišnji Međunarodni oldtajmer susret biće obogaćen i radovima sa likovnog konkursa na kojem su učestvovala deca nižeg školskog uzrasta.

Do sada se na konkurs prijavilo 136 mališana, vlasnici tri najbolja crteža dobiće pehare, a svako dete dobiće medalju i zahvalnicu. Želja nam se da ljubav prema oldtajmerima razvijemo i kod najmlađe generacije – poručio je Filip Bjelica, predsednik Međunarodnog oldtajmer kluba Subotica.

Vođeni istom idejom i ljubavlju za nekadašnjim hit vozilima koja su krasila drumove našeg grada, organizatori ovogodišnjeg susreta će nagraditi i sve učesnike, moto-entuzijaste, majicom i peharom.

Manifestacija je podržana i od strane Uprave grada Subotica.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio