Izmene saobraćanja autobusa tokom petka i subote

Usled održavanja manifestacije „Festival zanatskog piva“ danas i sutra, 5. i 6. jula doći će do promene trasa linija gradskog saobraćaja JP „Subotica-trans“.

U petak i subotu, od 15:00 časova do ponoći, linija 1a će saobraćati ulicama Senćanski put do stajališta „Mešc“ nakon čega skreće u ulicu Maksima Gorkog kojom saobraća do ulice Matije Gupca odnosno do stajališta „Lifka“ odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 1a.  Stajališta „Bioskop Jadran“, „Higjenski zavod“, Arsenija Čarnojevića“, „Sinagoga“ neće biti u upotrebi u navednom periodu. Autobusi će stajati na stajalištima „Patrija“, „Pošta“, „Matije Gupca“.

Na liniji 1a, u petak 5. jula, prvi polazak koji će saobraćati izmenjenom trasom iz smera Novog naselja, je polazak u 15:10 dok će prvi polazak koji saobraća izmenjenom trasom iz smera Kelebije opštine biti polazak u 14:55.

Takođe u petak, polasci na liniji 8 „Železničko naselje-Aleksandrovo“ i to polasci 15:15 iz Aleksandrova odnosno 15:45 iz Železničkog naselja sabraćaće izmenjenom trasom linije tako što će od stajališta „Lifka“ skrenuti desno u ulicu Matije Gupca odakle će saobraćati ulicom Maksima Gorkog do ulice Đure Đaković. Ulicom Đure Đaković autobusi na liniji 8 će saobraćati do ulice Zmaj Jovina nakon koje autobus dalje nastavlja uobičajenom trasom linije 8 u Aleji maršala Tita. Autobusi će, na izmenjenim trasama linija koristiti autobuska stajališta „Pošta“, „Bioskop Jadran“, „Higjenski zavod“, „Arsenija Čarnojevića“.

Autobusi na liniji 8a „Železničko naselje-Jadran-Lifka“u poslepodnevnim časovima saobraćaju uobičajenom trasom linije.

foto:/arhiva LovaLova portala

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio