Podela tipskih plavi kanti u MZ „Novo selo“

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica obaveštava građane MZ „Novo selo“ da od juče, 1. pa do 31. jula tekuće godine ovo preduzeće obavlja podelu besplatnih tipskih posuda, tačnije plavih kanti za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela tipskih posuda obavlja se radnim danima od 9 do 14 časova.

Iz JKP “Čistoća i zelenilo” napominju da je potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, nakon terenske podele, kantu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ulica Antuna Branka Šimića 4 u Subotici, uz prikaz ličnog dokumenta. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, od 7 do 13 časova. Kontakt telefon: 024/620-888.

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti u MZ “Novo selo” prvi put će se obavljati 13., a zatim 27. avgusta, što znači da će dinamika odvoženja reciklabilnog otpada biti dva puta mesečno, svake druge sedmice u mesecu.

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti obavlja se bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu. Uz plavu kantu će se deliti uputstvo o razdvajanju otpada.

foto:/Čistoća i zelenilo

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio