Zadržavanja na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš

Prema poslednjim informacijama Auto-moto Saveza Srbije, zadržavanja na Graničnom prelazu Kelebija, na putničkim terminalima su oko 30 minuta na izlazu i ulazu u Srbiju. Uprava Granične policije dodaje da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koje je često dosta duže u odnosu na vreme zadržavanja na našim prelazima i nezvanično iznosi oko 40 minuta.

Kada su u pitanju teretni terminali Graničnog prelaza Kelebija, zadržavanja na izlazu iz Srbije su oko 240 minuta, odnosno oko 30 minuta na ulazu u našu zemlju.

Na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije čeka se oko 30 minuta, dok je zadržavanje na ulazu u Srbiju do 45 minuta.

Zadržavanje na teretnim terminalima ovog graničnog prelaza, na izlazu iz Srbije su iznad 240 minuta, odnosno oko 30 minuta na ulazu u Srbiju.

Uprava Granične policijeRepublike Srbije podseća putnike da se za prelaz u Mađarsku u letnjoj sezoni godišnjih odmora mogu koristiti i alternativni granični prelazi gde je gužva najčešće manja.

foto:/ arhiva LovaLova portala

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio