Meridian te vodi do dobitka – Isprati završnicu Lige Evrope

Nastavljamo sa fudbalskom magijom i danas. Već su nam poznata četiri imena evropskih velikana koji ulaze u samu završnicu Lige Evrope, pošto su sinoć odigrani revanš mečevi osmine finala popularnog takmičenja, a večeras ćemo saznati i preostala četiri kluba koja prolaze dalje – u narednu fazu takmičenja.
Ono što je sigurno, i danas nas čeka dobar I kvalitetan fudbal uz tradiocionalno najbolju sportsku ponudu kladionice Meridian. I zato – ne propustite priliku da “uhvatite” bonus na broj parova, ali i da osvojite bonus dobrodošlice – otvorite nalog na meridianbet.rs i čeka vas poklon 300 RSD za sportsko klađenje.
Sve pogodnosti koje vam nudi Meridianbet možete iskoristite već danas, a ponuda je fantastična. Pa, da počnemo – jedan od revanš mečeva osmine finala LE koji izaziva veliku pažnju svakako je utakmica između Bazela i Ajntraht Frankfurta.
U prvom meču Bazel je ubedljivo slavio kao gost rezultatom 3:0 i na taj način jednom nogom zakoračio u četvrtinu finala. Međutim, ne potcenjujemo Ajntraht. Naime, Nemci su u prošloj sezoni LE bili polufinalisti. Štaviše, ove sezone Frankfurt je uspeo da uđe u nokaut fazu, uprkos činjenici da je u grupnoj fazi imao isti broj pobeda i poraza. Ne računajući međusobne duele iz Kupa sajamskih gradova iz perioda 1955/1958, današnji revanš meč biće drugi međusobni duel u evropskim takmičenjima.
Čeka nas i odlična utakmica između Rome i Sevilje. Roma je u osminu finala prošla eliminisavši Gent, dok je Sevilja izborila svoj plasman u osmini finala LE eliminisavši Kluž. Ovo će biti njihov treći susret ukupno. Na prethodna dva meča oba tima su izlazila kao pobednici. Godine 2015. Roma je slavila rezultatom 6:4, dok je Sevilja sačekala svojih pet minuta dve godine kasnije i savladala Romu rezultatom 2:1.
Što se tiče meča Vulvs – Olimpijakos, prvi meč na Pireju bio je težak i završen je nerešenim rezultatom 1:1. To znači da kladioničari i ljubitelji fudbala svakako mogu očekivati veliku borbu u revanš duelu. Vulvsima je ovo prva evropska avantura u poslednjih 39 godina!
Vulvsi i Olimpijakos se u revanš duelu sastaju drugi put u istoriji, a imajući u vidu prethodni remi, kvote će biti prilično ujednačene.
Ne sme se zapostaviti ni meč između Bajer Leverkuzena i Rendžersa. U prvom susretu nemački klub je kao gost slavio rezultatom 3:1 u Glazgovu i time znatno uvećao sebi šanse za prolazak u četvrtfinale.
Kao što možemo da vidimo, večerašnji dueli nam nude mnogo zanimljivosti, ali i neizvesnosti. A, ukoliko želite da pokažete svoje fudbalsko znanje i spretnost i da stavite svoje opklade na mečeve osmine finala LE, onda je Meridianbet pravo mesto za vas!

Ostavite komentar

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio