Prvi Subotički 5K indoor Challenge

Tokom godine svi naši sportisti, a i rekreativci suočili su se sa otkazanim takmičenjima, maratonima, trkama…

Zajedničkom idejom i realizacijom sportskog udruženja “Horizont” (organizator manifestacije “Subotički polumaraton”) i “Bodyline fitness & wellness” centra, omogućilo se svim zainteresovanima da se ove godine ipak takmiče i to na jedinstven način.

Subotički „5k Indoor Challenge“ je takmičenje u trčanju na traci, na distanci od 5 kilometara. Održaće se u nedelju 29. novembra sa početkom od 08h.
Cilj takmičenja je da se učesnicima pruži prilika da testiraju sebe na ovom jedinstvenom izazovu, da se dobro zabave i ujedno osvoje vredne nagrade.
Pošto takmičenje traje od 08h do 22h, svakoj grupi će biti dodeljena satnica tokom koje će se takmičiti. Trčaće se u grupama od po 18 takmičara. Svaka grupa će na raspolaganju imati 45 minuta, od kojih je okvirno 30 minuta predviđeno za trčanje, a ostalih 15 za promenu i pripremu za nastup sledeće grupe takmičara. Svoje rezultate, kao i rezultate ostalih takmičara, trkači će moći da prate i na monitorima ispred sebe. O rasporedu i satnici trčanja, takmičari će biti pravovremeno obavešteni.

Obezbeđene su vredne nagrade za pobednike u muškoj i ženskoj kategoriji.

Prva nagrada iznosi 20.000 dinara, druga nagrada je 15.000 dinara, a treća je 10.000 dinara.

Svaki takmičar koji se prijavi na suboticki 5K indoor race se takmiči individualno, a prijave mogu da se izvrše na dva načina:
1. Lično u Bodyline fitness & wellness centru (Šumska 13, Subotica), radnim danima i subotom od 07h do 23h i nedeljom od 09h do 20h. Kotizacija se plaća na licu mesta.
2. Popunjavanjem prijave putem linka: www.subotickipolumaraton.com/5k gde se prilikom prijave dobija uputstvo za uplatu putem email-a.

Pošto je broj takmičara ograničen, prijave će biti otvorene do popune mesta u grupama. Za sve takmičare su obezbeđeni startni paketi, koji će sadržati: startni broj, majicu sa logoom takmičenja, finišersku medalju, kao i poklone sponzora.

„Prijve su u toku. Očekuje se veliki odziv naših sugrađana i nadamo se da će u sportskom i takmičarskom duhu ispratiti prvi 5K Indoor Challenge. Odgovore na pitanja i informacije o takmičenju, pronaćićete i na Facebook i na Instagram stranicama organizatora. Prijavite se, čekamo vas!“ – poručuju iz organizacije.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio