Obnovljena ambulanta u Maloj Bosni

Prilikom obilaska obnovljene ambulante u Maloj Bosni, naselju nadomak Subotice, gradonačelnik Stevan Bakić je u društvu novinara prokomoentarisao da je za adaptaciju i renoviranje objekta izdvojeno pet miliona i dvesto hiljada dinara iz budžeta grada Subotice. 

– Rešen je problem sa krovom zgrade, zamenjeni su prozori i vrata, uveden je nov sistem grejanja, renovirana su kupatila i zamenjena električna instalacija. Uredili smo i dvorište i konačno će nakon dve godine žitelji Male Bosne imti primarnu zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju. – izjavio je Bakić.

Zahvalio se gradonačelnik rukovodstvu i građanima Mesne zajednice Mala Bosna na strpljenju i vremenu koje je bilo potrebno da se obnovi aambulanta obrazlažući da je ispred svih zadatak da se ovaj objekat bolje održava nego do sada i da se vodi briga o njemu.

– Svi koji me poznaju znaju da ni moj tim, ni ja ne radimo nešto za mesec, dva ili šest meseci, već da su naša rešenja trajna, pouzdana i dugoročna. – zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Direktorka Doma zdravlja se zahvalila gradonačelniku i njegovim saradnicima što su svesrdno pomogli da se ova ambulanta ponovo stavi u funkciju.

– Ova ambulanta u kojoj gravitira oko 600 zdravstvenih kartona od danas će raditi dva puta nedeljno i to utorkom pre podne i četvrtkom posle podne. Želim srećan rad našem timu, stvanovnicima Male Bosne da budu zdravi i do što manje posećuju ovu ustanovu, a kada im zatreba da u njoj nađu sve što im je potrebno. – rekla je doktorka Ivanka Beoković.

Foto: Facebook/Stevan Bakič

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio