Između sigurno i možda – VREMENSKA PROGNOZA

Kakav je osećaj kad sve što si zamislio i isplanirao ispadne potpuno drugačije, posebno ako si svestan da nisi mogao da utičeš na to?

Sediš kući uveče razmišljajući kako ćeš uraditi nešto što već duže vreme želiš da uradiš i tako rešen da sutra sigurno sve završiš, odeš u krevet. Planiraš rano ustajanje, kafa i ostale jutarnje rutine koje završavaš sa obilatim doručkom jer ćeš biti ceo dan u pokretu i ko zna kad će biti prilike da se nešto prezalogaji.

Razišljaš o tome šta je prioritet i od čega krenuti, kako započeti razgovor i u kom momentu preći na poentu. Onda ti se misli razlete na sve strane. Šta ako sagovornik bude imao spremnu svoju verziju, šta ako ih bude dvoje, kako izneti činjenice a da budeš uverljiv, kako se ponašati na sledećem ako prvi sastanak ne prođe dobro?

I tako se u jednom momentu trgneš i pogledaš na sat, a ono još tri sata do ustajanja. Trudiš se da zaspeš, teraš misli iz svoje glave, vreme prolazi, napolju počinje kiša, umiriš se i najzad zaspeš.

Tako prespavaš ustajanje, prvi sastanak i sve što si zamislio ipak pomeriš za neki drugi dan. Možda je i bolje tako.

Sreda će dostići 21 stepen na celzijusevoj skali i kako stoje stvari neće biti kiše ali je moguć malo jači vetar. Biometeorološka situacija će relativno povolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Opreznost se savetuje osobama sa srčanim obolјenjima,a meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. U saobraćaju se preporučuje oprez.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio