Makro ne živi mikro život! VREMENSKA PROGNOZA

Ispada da se život svede na mikro ili makro ciklus. Radiš preko nedelje da bi lepo proveo vikend ili radiš cele godine da bi otišao na letovanje ili zimovanje. Tu i tamo nešto se zakine između, za sitna zadovoljstva. 

Duhovno bogatstvo je sreća koja je nemerljiva, ali da se ne lažemo, pare tu sreću pojačaju za duplo. Onaj koji pare zna da troši kao što zna da ih zaradi, taj se naživi ko čovek. U grob ponese uspomene i par krpica na sebi, prethodno živeći po krilatici –  Kako došlo, tako otišlo – nema greške.

Najgore je onima koji to pogrešno shvate i onda se vikendom totalno opijaju. Ničega se ne sećaju, a ljude uglavnom uspomene održavaju u dobrom mentalnom stanju. Ako ima dobrih uspomena, sigurno ima i loših, to je neki životni balans, zacrtani gen u svakom zraku sunca, svakoj pahulji, osmehu ili dahu. Ne razdvajajmo to, u suprotnom ćemo se samo razočarati.

– Bili smo na slavi do jutros.

– Kako ste se proveli?

– Ne sećam se, bio sam pijan.

Iako ste verovatno svi pijani, srećna vam slava domaćini!

Subota i nedelja po svemu sudeći garantuju lep vikend, bez padavina. Oba dana sa minimalnom temperaturom nešto iznad 10, a maksimalnom do 26 stepeni. Vetar će duvati jugoistočni brzinom do 5 metara u sekundi. Bimeteorološke prilike povoljne i dalje, srčani bolesnici i astmatičari oprezno, posebno popodne u istočnim delovima zemlјe. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

Za mamurluk koristiti klin.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio