Vrati dete u kolica! VREMENSKA PROGNOZA

Koliko su lepi protekli dani govori i to da su se psi razgolitili. Najzad se može razaznati koja je rasa pasa u pitanju. Skinula se zimska odeća, nema šalova i kapica, pa i cipelica za pse, a poneki su psi u boljem stanju od samih vlasnika.

Manikir, pedikir, frizeraj i farbanje za pse, postalo je pomodarstvo za mnoge u našoj Subotici, a da ne pričamo o glavnim gradovima. Više ne moraš ni da ga kupaš, može sve automatski, na klik.

Pa su počeli da se prave krštenja i rođendani po restoranima i igraonicama, a kosmička nepravda je da neko ne može da kupi polovne letnje gume za auto, a neko organizuje proslavu rođendana svom psu.

Pa šta!? I jedan i drugi su ljubimci!

Pa ništa, samo kažem.

Biće toplo i u petak, i to do maksimalnih 25 stepeni. Javili su da neće biti kiše, te nema brige hoće li pas pokisnuti. Vetar umeren, jugoistočni, duvaće do 5 metara u sekundi, biometeorološke prilike su i dalje povoljne. Srčanim bolesnicima i astmatičarima se savetuje oprez, a meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Savetuje se boravak napolju.

Zato, decu na povodac, a pse u kolica i u šetnjicu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio