Osvežen repertoar u subotičkim bioskopima

Subotički bioskopi od danas nude osvežen repertoar filmova.  U bioskopu eurocinema od 17:00 časova prikazuje se animirana avantura “Put oko sveta za 80 dana”. Termin od 19:00 časova rezervisan je za domaću romantičnu komediju Ala je jep ovaj svet reditelja Filipa Čolovića dok se u terminu od 21:00 čas prikazuje nova, romantična komedija Karta za raj koja je ponovo okupila poznati glumački par Džuliju Roberts i Džordža Klunija.

One koji u bioskop idu da bi pogledali dobar horor, moći će da uživaju u novom ostvarenju Parkera Fina pod nazivom Osmeh koji se 30. septembra, 1. i 2. oktobra prikazuje od 23:00 časa.

Art bioskop Lifka svoj termin od 17:00 časova rezervisao je za najmlađe gledaoce koji mogu da proprate avanture majmuna i žabe u filmu “Put oko sveta za 80 dana”. Od 18 časova i 15 minuta prikazuje se ljubavna priča “Ne brini draga” a od 20:30 možete pogledati romantičnu komediju Karta za raj.

Bioskop Abazija na Paliću od danas u terminu od 15:30 prikazuje film Avatar koji je sinhronizovan na mađarski jezik, od 18:30 možete pogledati film Ala je lep ovaj svet a od 20:30 Džuliju Roberts i Džordža Klunija u filmu Karta za raj. U subotu i nedelju od 13:30 prikazuje se animirani film Finikove avanture sinhronizovan na srpski jezik.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio