SNS Subotica već 14. godinu obeležava Sv. Petku kao slavu stranke

Subotički odbor Srpske napredne stranke Subotica proslavio je juče, 27. oktobra stranačku krsnu slavu Svetu Petku, a u isto vreme obeleženo je i 14 godina postojanja stranke.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić čestitao je slavu svim članovima i simpatizerima, kao i svim građanima kojima je Sveta Petka krsna slava uz dodatak da je ovo godina u kojoj Srpska napredna stranka slavi 14 godina postojanja.

Sa ponosom mogu da kažem da je Srpska napredna stranka na čelu sa predsednik Aleksandrom Vučićem, napravila fantastične rezultate i pomake u svim oblastima društvenog života. Teška su vremena i za našu stranku i za našu zemlju i veliki su izazovi pred nama, ali ja ne sumnjam da mi nećemo odgovoriti na te izazove sledeći politiku mira i stabilnosti, koju sprovodi predsednik Srbije i naše stranke Aleksandar Vučić. Ono što vam od srca želim, svom članstvu i građanima Srbija jeste da poradimo na još većem zajedništvu i jedistvu koje nam je neophodno, da još jače i posvećenije radimo na postizanju još boljih rezultata – izjavio je Bakić.

Po protokolu i tradiciji, Slava je započela lomljenjem slavskog kolača, a ovogodišnji kum slave Dejan Ljubisavljević, kumstvo za sledeću godinu predao je Aleksandru Medakoviću. Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić zahvalio se svim gostima, koalicionim partnerima, članstvu, prijateljima stranke i koalicionim partnerima koji su prisustvovali svečanosti.

Foto: Stevan Bakić/facebook

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio