Humani vikend na Kvantašu

Vašar zimnice na Kvantaškoj pijaci u Subotici bio je veoma posećen a zahvaljujući organizaciji JKP Subotičke pijace, proizvođači i prodavci prikupili su dovoljno svežeg voća i povrća kako bi pomogli subotičkim porodicama slabijeg materijalnog stanja.

Oko pedeset poljoprivrednih proizvođača i prodavaca na Kvantaškoj pijaci doniralo je više od 500 kilograma robe, koju će porodicama podeliti neformalna grupa „Naše malo nekome je sve“.

Zahvaljujem se našim korisnicima usluga koji su pokazali humanost i omogućili da ova akcija bude uspešna i dali novu  dimenziju ovogodišnjem „Vašaru zimnice“ koji se tradicionalano održava već više od dve decenije – izjavio je Aleksandar Aleksić, direktor JKP „Subotičke pijace“.

Ogromno hvala Subotičkim pijacama na inicijativi i pozivu da pomognemo u realizaciji ove akcije, u kojoj je preko pola tona voća i povrća danas sakupljeno. 11 porodica će preuzeti pakete, od toga 4 penzionerskih i sedam višečlanih porodica, a kutije za prikupljanje sredstava su postavljene do nedelje  – rekla je Tijana Mijović, ispred neformalne grupe građana „Naše malo nekome je sve”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio