Otvorene prijave za 11. Winterfest u Subotici

Jedanaesti zimski vašar „Winterfest“ organizovaće se na trgu ispred Gradske kuće od 5. decembra do 08. januara naredne godine a organizator vašara je Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Prijave za učešče na zimskom vašaru „Winterfest“ primaju se do 31. oktobra, a komisija za izbor učesnika će odluku o listi izlagača doneti do 18. novembra.  Učešće na vašaru mogu ostvariti registrovana preduzeća, zanatske, trgovačke i ugostiteljske radnje, registrovana poljoprivredna gazdinstva,  registrovani vinari i proizvođači rakije, proizvođači organske i domaće hrane i proizvođači suvenira i rukotovorina udruženi u registrovano udruženje građana.

Uz popunjeni prijavni list, izlagači moraju da prilože i Izvod iz registra preduzetnika ili pravnih lica iz Agencije za privredne registre Republike Srbije, ili fotokopiju rešenja o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava, ili dokaz (potvrdu) da su članovi udruženja građana kojem je osnovna delatnost udruživanje proizvođača proizvoda starih zanata, rukotovorina ili suvenira.

Sve dalje informacije o zimskom vašaru “Winterfest” mogu se dobiti putem telefona 024 555-013, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio