Sedam bioskopskih dana u Subotici

U bioskopu Eurocinema, do 16. oktobra u terminu od 17 časova prikazuje se romantična komedija dva glumačka asa – Džulije Roberts i Džordža Klunija pod nazivom Karta za raj.

U terminu od 19 časova prikazuje se film reditelja Stefana Arsenijevića pod nazivom Strahinja Banović a od 21 čas svi ljubitelji kultne horor sage Noć veštica imaju priliku da pogledaju njeno poslednje ostvarenje, a prema rečima Džejmi Li Kertis, koja je sve od 1978. godine kada je snimljen prvi film igrala u svakom delu, ovo će biti i poslednji deo – Noć veštica – kraj. Tokom vikenda od 11 časova, a od ponedeljka, 17. oktobra, od 17 časova prikazuje se i dečji animirani film Šape gneva – Legenda o Henku.

U Art bioskopu Lifka od 15. oktobra, u terminu od 18 časova i 45 minuta možete da pogledate film Strahinja Banović a od 20 časova i 30 minuta prikazuje se Noć veštica – Kraj.

Bioskop Abazija na Paliću, svojim posetiocima od 18 časova nudi film Amsterdam a od 21 čas na programu je film Strahinja Banović. U danima vikenda repertoar je proširen pa od 11 časova i 30 minuta možete pogledati film Put oko sveta za 80 dana, od 13 časova prikazuju se Finikove avanture, od 14 časova i 30 minuta Šape gneva – Legenda o Henku a od 16 časova i 45 minuta film Trag divljači.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio