Serbia Fashion Week od srede 26. oktobra u Novom Sadu

Drugi ovogodišnji Serbia Fashion Week počinje u sredu 26. oktobra i trajace do nedelje, 30. oktobra. Ovo je 20.-to, jubilarno izdanje jesenje revije visoke mode u Srbiji i najveći je modni događaj u našoj zemlji koji modnim revijama i prezentacijama prikazuje i promoviše dizajnerske kolekcije za modnu sezonu.

Čast da otvori Serbia Gashion Week, jedinu licenciranu nedelju mode u našoj zemlji, dobila je dizajnerka Jelena Malešević koja će to učiniti u sredu u 19 časova, u novosadskoj Galeriji Matice Srpske premijernim predstavljanjem svoje nove kolekcije. Pored ove dizajnerke, čije kreacije uvek ostavljaju bez daha, nove kolekcije u prostoru Muzeja Vojvodine predstaviće i Lacher, Mokoš Fashion, Emerik Fransoa, Station, Asja by Jelena Mladenović, Jovana Jerkić, Mirna Nađ, Alexander Bratsher i mnogi drugidizajneri a revijama će prisustvovati i eminentni svetski stručnjaci iz oblasti mode, marketinga i medija.

S obzirom da je SFW deo zvaničnog programa Evropska prestonica kulture – Novi Sad 2020, značajan deo jubilarnog izdanja posvećen je izložbama i seminarima.

Foto: serbiafashionweek.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio