Vikend u bioskopima

Bioskop Eurocinema svojim repertoarom pruža veliki izbor novih filmskih hitova koji vas mogu zabaviti u narednim danima. U subotu 29. i nedelju 30. oktobra od 11 časova mališani mogu uživati u animiranoj avanturi “Dečak delfin”.

“Vučje bobice” na repertoaru jos samo u subotu 29. oktobra od 17 časova a isto važi i za novog super heroja, “Crnog Adama” čija je projekcija od 19 časova. Od 21 čas prikazuje se nova akciona drama pomalo čudnog naziva “Žena kralj” a film govori o striktno ženskoj vojnoj jedinici Agodži koja je štitila Afričko Carstvo od Dahoma oko 1800. godine. Novi horor o demonima pod nazivom “Đavolji plen” tokom vikenda se prikazuje od 23 časa i 15 minuta. Ako više volite drame, “Kraljica komedije” nateraće vas da preispitate vrednosti života u nedelju od 17 časova a malo više humora možete potražiti u novom domaćem filmu “Komedija na tri sprata” koja se od nedelje prikazuje u terminu od 19 časova. U ponedeljak 31. oktobra u vremenu od 17 časova čeka vas nova animirana avantura “Najbolji rođendan ikada” a dan kasnije, 01. novembra u istom terminu prikazuje se fransusko – belgijska porodična avantura “Faraon, divljak i princeza”. Utorak 02. novembar i isto vreme od 17 časova rezervisani su za projekciju finske porodične komedije “Vinski: nevidljivi super – klinac”, film govori o dečaku koji nakon poznanstva sa misterioznim apotekarom otkriva svoje nove moći.

U bioskopu Lifka u toku je X „Hrizantema“ – Festival sećanja Art bioskop „Aleksandar Lifka“ koji sudi široki spektar raznovrskih programa. Po završtku festivala, od 30. oktobra u terminu od 17 časova prikazuje se film “Dečak delfin”. Komediju “Na tri sprata” možete da pogledate od 18 časova i 30 minuta a svoju hrabrost od 20 časova i 30 minuta možete testirati horor filmom “Đavolji plen” koji nosi samo jednu poruku – “ono želi unutra”.

Palićki bioskop Abazija tokom vikenda nudi prošireni program, pa se tako od 12 časova prikazuju “Šape gneva”. Od 13 časova i 45 minuta možete upoznati “Dečaka delfina” a od 15 časova i 30 minuta prikazuju se “Vučje bobice”. Za vikend, a kasnije i radnim danima na redovnom repertoaru bioskopa Abazija nalaze se tri filma, od 17 časova i 15 minuta domaći film “Strahinja Banović”, od 19 časova francuska romansa “Mač sa dve oštrice” a od 21 čas domaće ostvarenje “Komedija na tri sprata”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio