Novi repertoar u Subotičkim bioskopima

Svi ljubitelji filma od danas mogu da uživaju u novom repertoaru subotičkih bioskopa.

U bioskopu Eurocinema, sa početkom u 17 časova, prikazuje se slovenačka romantična komedija “Gajin svet 2” reditelja Petera Bratuša. Od 19 časova, od danas je na repertoaru domaća komedija “Džem od kavijara”.

Reč je o maestralnoj komediji o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. svenario za ovaj film napisao je Božidar knežević a film potpisuje reditelj Ivica Vidanović. Termin od 21 čas rezervisan je za projekciju nove francuske ljubavne drame “Mač sa dve oštrice” sa oskarovkom Žulijet Binoš u glavnoj ulozi.

Ko ipak želi malo više dinamike, danas 04. novembra i tokom vikenda, od 23 časa imaće priliku da pogleda američki horor o demonima, pod nazivom “Đavolji plen”. Sutra i u nedelju 6. novembra od 11 časova prikazuje se i dečji animirani film “Malci otpisanci”.

Art bioskop Lifka, od 17 časova najmlađima nudi morsku animiranu avanturu “Dečak delfin”. od 18 časova i 30 minuta prikazuje se film “Gajin svet 2 – To je moja planeta”, a od 20 časova i 15 minuta svi zainteresovani mogu uživati u domaćoj komediji “Džem od kavijara”.

Bioskop Abazija na Paliću, od 17 časova i 15 minuta prikazuje ostvarenje “Strahinja Banović”, od 19 časova na programu je komedija “Na tri sprata” a od 21 čas, svi posetioci Abazije mogu uživati u domaćem filmu “Džem od kavijara”. Tokom vikenda, od 12 časova prikazuje se i film “Dečak delfin”, od 13 časova i 45 minuta dečja avantura “Mali otpisanci” a od 15 časova i 30 minuta “Vučje bobice”.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio