Repertoar subotičkih bioskopa

Subotičke bioskope od danas krase novi repertoari. U bioskopu Eurociema danas od 19 časova startuje nova drama – triler Nedeljka Kovačevića pod nazivom “Vera”.

Ljubitelji Marvelovih super heroja od 21 čas i 15 minuta imaju priliku da pogledaju novu avanturu “Crni panter: Vakanda zauvek”. U subotu i nedelju, bioskop Eurocinema pre svega radi samo za mališane koji od 11 časova mogu da pogledaju animiranu avanturu “Dečak delfin” a od 17 časova prikazuje se animirani film “Malci otpisanci”.

Art bioskop Lifka avanturu “Malci otpisanci” prikazuje takođe od 17 časova dok je za 18 časova i 30 minuta predviđena projekcija filma “Crni panter: Vakanda zauvek”.

Bioskop Abazija na Paliću, od 18 časova prikazuje ostvarenje “Crni panter: Vakanda zauvek”, a od 21 čas svi posetioci Abazije mogu uživati u domaćem filmu “Vera”. Tokom vikenda, od 11 časova prikazuje se i film “Dečak delfin”, od 12 časova i 45 minuta dečja avantura “Mali otpisanci” a od 14 časova i 30 minuta “Vučje bobice” dok je projekcija filma “Strahinja Banović” zakazana za 16 časova i 15 minuta.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio