Na prvoj ovogodišnjoj sednici skupštine Grada Subotice raspravljano o 20 tačaka

Izvršno veće Grada Subotica održalo je juče prvu ovogodišnju, inače 70. sednicu na kojoj su odbornici raspravljali o 20 tačaka.

Najveći broj tačaka odnosio se na programe poslovanja javnih i javno-komunalnih preduzeća za tekuću godinu. Izvršno veće Grada Subotice razmotrilo je nacrte i predloge Rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja JKP “Čistoća i zelenilo”, JKP “ Suboticagas”, JKP “Subotička topčlana”, JKP “Vodovod i kanalizacija”, JKP “Stadion”, JKP “Parking”, JKP “Subotičke pijace”, JKP „Dimničar“, JKP „Pogrebno“, „Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“, JP „Subotica-trans“, JP „Palić-Ludaš“, DOO „Park Palić“ i Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom „Regionalna deponija“ Subotica, za 2023. godinu, nakon čega su ova Rešenja upućena Skupštini grada Subotica na donošenje.

Članovi Izvršnog veća Grada Subotica takođe su usvojili i Rešenje o utvrđivanju nominalnog iznosa jednokratne novčane pomoći trudnicama na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini, u iznosu od 15.000 dinara kao i Rešenje o utvrđivanju nominalnog iznosa roditeljskog dodatka za prvo dete u 2023. godini, u iznosu od 10.000. dinara.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio