Svetosavska nedelja u Subotici počinje 21. januara

Srpski kulturni centar „Sveti Sava“, zadužbina Dušana Radića, i ove godine organizuje „Svetosavsku nedelju“ koja počinje u subotu 21. januara, sa početkom u 19 časova.

Svetosavska nedelja je kulturno-duhovna manifestacija koju organizuje Srpski kulturni centar „Sveti Sava“počev još od osnivanja, 13. aprila 1991 godine. Ovogodišnju Svetosavsku nedelju će veliki broj učesnika i gostiju kao i tematska raznolikost učiniti bogatom kulturnom manifestacijom kojoj je cilj da afirmiše srpsku duhovnost i kulturu, da širi i štiti najznačajnije vrednosti naše istorije, tradicije i stvaralaštva.

Ove godine, od 21. do 27. januara, biće održano šest programa i tradicionalni trideseti po redu „Svetosavski bal“. Svi najavljeni programi počinju u 19.00 časova u svečanoj sali Zadužbine Dušana Radića. Svetosavska nedelja počinje izložbom slika Predraga Peđe Miloševića „Beskrajna potraga“ koju će posetioci moći da obiđu od 21. januara do 15. februara, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

Sve programe zaintersovani mogu da prate i na zvaničnom YouTube kanalu Srpskog kulturnog centra „Sveti Sava“ a „Svetosavski bal“ održaće se u restoranu „Spartak S“, u petak 27. januara  sa početkom u 20 časova .

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio