U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu

U prvom izvlačenju novog ciklusa  nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” sinoć su dodeljena dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Jednoiposoban stan dobio je Vladan Petrović iz Šapca dok je dvosoban stan dobila Malina Radisavljević iz Kruševca, a u izvlačenju dobitnika pomogla je Suzana Mančić. Reč je o potencijalnim dobitnicima, a njihov dobitak će biti potvrđen nakon što bude utvrđeno da je sve po pravilima nagradne igre. U izvlačenju je u ovom, prvom kolu učestvovalo 44.422.042 računa, koje je 588.440 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom CA422042. Brojevi su izvučeni iz bubnja, a nakon toga su pritiskom na taster utvrđena dva slova ispred izvučenih brojeva.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade. Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio