Dodeljena dva nova stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su juče ugovore o dodeli dva stana u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ sa dobitnicama iz Vršca i Beograda.

Dragana Slamarski iz Vršca dobitnica je jednoiposobnog stana, dok je Senka Jovanović iz Beograda dobila dvosobni stan. Mali je podsetio da je prošlog vikenda bilo više od 60 miliona unetih fiskalnih računa, a da je već danas taj broj 70 miliona, dok je prošlog vikenda bilo 704.000 registrovanih učesnika u nagradnoj igri, a sada se taj broj povećao na 765.000. U nagradnom fondu, čija ukupna vrednost iznosi 1.682.424,33 evra, nalazi se ukupno deset stanova u Beogradu. Šest stanova koji se dodeljuju se nalaze se u naselju „Zemunske kapije“ (jednoiposobni  i dvosobni), a četiri na Novom Beogradu, u Bloku 63, u Ulici Jurija Gagarina (dvosoban, dva trosobna i jedan četvorosoban).

Takođe, biće održano i drugo kolo nagradne igre na proleće ili jesen ove godine, a u nagradnom fondu će biti još deset stanova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio