Najava koncerta „Garden Quartet“ 13. februara u Gradskoj kući

Povodom Dana zaljubljenih, u ponedeljak 13. februara, u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19 časova održaće se koncert „Garden Quarteta“, klasičnog gudačkog sastava koji je osnovan još 2006. godine. Ovoga puta izvođači kvarteta nisu pripremili repertoar klasične muzike kako je to do sada bila praksa, već će izvoditi popularnu i filmsku muziku.

Na repertoaru će biti Abba, Sting, Queen i pesma Lady Gage „Shallow“, iz filma „Zvezda je rođena“. Želja nam je, ne samo da proširimo repertoar, već da se pojavimo u novom svetlu u Subotici, Srbiji i inostranstvu. – istakao je Žiga Pal, organizator koncerta. Ulaznice za koncert prodaju se u palačinkarnici Harmonija po ceni od 500 dinara ili se u mogu kupiti u Gradskoj kući na sam dan koncerta.

Svi članovi kvarteta učestvovali su u odabiru kompozicija i mislimo da smo izabrali 22 najlepše ljubavne pesme a sam koncert trajaće više od sat vremena. – dodao je Žiga Pal, violinista u „Grader Quartetu“ koji, pored njega čine još i Slobodan Stefanović – druga violina, Kiš Tamaš  koji svira na violi i Viktor Molnar na violončelu.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio