Novi repertoari u subotičkim bioskopima

Subotički bioskopi danas startuju sa novim, zaista bogatim i zanimljivim repertoarom.

U bioskopu Eurocinema od danas pa do ponedeljka 06. februara prikazu se sledeći filmovi. Od 16:30h imate priliku do pogledate domaći film „Oluja“, reč je o ratnoj drami Miloša Radunovića. Dobra vest stiže za sve one koji su odrastali uz avanture dva ratnika, Gala, čije se selo uz pomoć magičnog napitka bori protiv opasnih Rimljana. Najnoviji film „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“ prikazuje se od 19 časova. Od 21 čas možete pogledati najnoviju komediju Tom Henksa, reč je o filmu „Čovek po imenu Oto“, u kojem je glavni lik mrzovoljni udovac kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Za one koji ipak vole malo više neizvesnoti i uzbuđenja, od 23:10h prikazuje se horor triler i misterija “Neko kuca na vrata kolibe”, a ko se to nalazi sa druge strane vrata saznaćete ukoliko pogledate ovaj film.

U danima vikenda, mališani i dalje, od 11 časova, imaju priliku da pogledaju animirani film “Kikoriki – već viđeno.” Od ponedeljka 06. februara prikazuju se novi filmovi, od 17 časova hrvatska drama “Sigurno mjesto” a od 21 čas jedan od, po mnogim prognozama, najzanimljivijih filmova u 2023. godini, ostvarenje “Kit”, koje govori o Čarliju, profesoru engleskog jezika koji živi sa teškom gojaznošću i čije vreme ističe. Ovo je ujedno i povratnički film Brendona Frejzera, američkog glumca kojeg pamtimo iz filmova “Mumija”, “Đorđe iz džungle” i drugih hitova ’90 godina.

Art bioskop Lifka takođe je pripremio nove filmove za ljubitelje sedme umetnosti. U treminu od 16:30h, do srede 8. februara, prikazuje se američki film “Lil, Lil, krokodil”. Reč je o delu koje je zasnovano na književnom serijalu Bernarda Vabera i predstavlja kompjuterski generisanu, animiranu, muzičku komedidiju. Od 18:30h prikazuje se domaći ratni film “Oluja” a od 21 čas svi koji žele mogu pogledati novu komediju Tom Henksa, film “Čovek po imenu Oto”. Iz Art bioskopa Lifka poručuju da se uskoro mogu očekivati i filmovi: “Usekovanje”, “Film o Vitni Hjuston”, “Brzina metka” i “Spajdermen: Put bez povratka”.

Palićki bioskop Abazija svojim posetiocima nudi novi, zanimljiv repertora. Od 17 časova prikazuje se hrvatska drama “Sigurno mjesto” u kojoj reditelj i scenarista Juraj Lerotić glumi samoga sebe. Od 20 časova možete pogledati francusku avanturu o dva najpoznatija Gala, naravno reč je o filmu “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo”. U danima vikenda repertoar bioskopa je proširen pa se od 12 časova prikazuje film za mališane “Kikoriki: već viđeno”, od 13:30h sinhronizovana avantura “Priče iz Skrivenog grada: Banda čupavih repova”, a od 15 časova “Avatar – put vode” sinhronizovan na mađarski jezik. Od 18:30 prikazuje se drama “Sigurno mjesto” a od 20:30h “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio