Otvotren Wellnes centar u SRC „Prozivka“

Wellness centar koji se nalazi u Sportsko-rekreativnom centru „Prozivka“, nakon godinu dana pauze, opet je dostupan svim građanima na korišćenje i uživanje.

Ubrzo nakon otvaranja SRC „Prozivka“ 2012. godine, njegov wellness centar koji je pod ingerencijom lokalne samouprave, dat je putem Javnih konkursa na izdavanje.

Lokalna samouprava je imala drugačiji koncept za funkcionisanje prostorija u SRC „Prozivka“, tako da je putem javnih konkursa Grad izdavao ove prostorije onim ponuđačima koja su dali najbolje ponude. Wellness centar je malo složeniji objekat i već godinama nema zainteresovanih za održavanje ovog prostora. – kaže Čila Goli, član Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja Subotice, i dodaje da je Grad prošle godine došao na ideju da wellness centar ponovo vrati JKP „Stadion“ u nadležnost.

Kada je preuzet, Wellness centar SRC „Prozivka“ je bio u jako lošem stanju i bio je neupotrebljiv, pa su ga zaposleni u JKP „Stadion“ potpuno obnovili i renovirali tako da sada izgleda prijatno i lepo kako bi ljudi mogli da pronađu mir u ovom prostoru. – poručuje Tamara Dimitrioski, direktor preduzeća JKP „Stadion“ Subotica i objašnjava da je ovo komunalno preduzeće, iz svojih sredstava, izdvojilo 500.000 dinara da bi se objekat vratio u prvobitno stanje.

Sada smo u prilici pružiti usluge wellnessa kao što su saune, finska i švedska, tursko kupatilo i đakuzi kadu. – kaže Dimitrioski i naglašava da, pored stalnih usluga, korisnici sada mogu da kupe razne pakete za korišćenje ovih usluga. Cena korišćenja jedne od sauna iznosi 600 dinara na sat, korišćenje đakuzija 30 minuta je 800 dinara, a postoji i paket za korišćenja đakuzija, saune i turskog kupatila koji iznosi 1600 din za dva časa. „All in one“ karta za korišćenje svih usluga SRC „Prozivka“ košta 5000 dinara mesečno, za jednu osobu, a uvedena je i opcija iznajmljivanja wellness centra za dve osobe koja iznosi 5000 dinara ili za 6 osoba, 6000 dinara.

Wellness centar u SRC „Prozivka“ otvoren je za sve građane, svakog radnog dana od 11 do 17 časova, osim ponedeljka kada je generalno čišćenje objekta, a sadržaji su dostupni i vikendom od 6 do 22 časa.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio