Dekor salon „S.O.B.A.“ nalazi se na adresi Dragiše Mišović 30 u Subotici

Uređenje životnog prostora predstavlja značajan momenat u životu svakog čoveka. Međutim, svako ko se barem jednom upustio u ovakvu avanturu svestan je koliko odabir ideje kako će naš prostor izgledati, a potom i samo ostvarenje naših zamisli mogu, umesto sna, postati neželjena noćna mora.

Pogrešna nijansa boje koju smo kupili, loš izgled i tekstura podloge koja nimalo ne podseća na ono što smo videli u časopisu, kašnjenje i probijane rokova zbog kojih nam se čini da poslu nikada neće doći kraj, učiniće da uređenje prostora postane iskustvo koje više ne želimo da ponovimo. Na kraju nam ostaje da, umesto u svoj dom ili poslovni prostor, gledamo u račun koji tek treba treba da platimo a za zid, umesto „fantastično“ možemo samo reći „dobro je“. Bilo bi sjajno kada bi, kao na filmu, u našem gradu postojalo mesto gde možete da odete, ušuškate se u fotelju od mekane kože i uz kafu ili čaj, sa stručnjacima uživo, iz prve ruke, odaberete viziju vašeg savršenog životnog prostora.

Dekor salon „S.O.B.A.“ nalazi se na adresi Dragiše Mišović 30, i zahvaljujući svom idejnom tvorcu predstavlja jedinstveno mesto i centar kreacija gde ono što želimo možemo da sprovedemo i u delo.

Mi smo tim ljudi koji čvrsto veruje da bi svaka soba u Vašem domu trebala da priča priču o tome ko ste Vi ustvari, i da bude ogledalo onoga što Vi volite. Zbog toga u našem salonu možete pronaći tapete u velikom broju, štofove, zavese, draperije, zebra i rolo zavese, italijanske dekorativne materjale za završnu obradu zidova, plastične i stiropor lajsne, PVC letvice i dekorativne stiropor kamine. Želja nam je da pomno pratimo Vaše želje i potrebe, i ponudimo isključivo kvalitet kako biste oblikovali svoj prostor po Vašoj meri i ukusu. – poručuje Sanja Šulović, vlasnik dekor salona “S.O.B.A.”

Koncept dekor salona “S.O.B.A.” osmišljen je po „show room“ sistemu kako bi svako, prilikom odabira dekoracije za enterijer svog doma ili poslovnog prostora mogao da vidi šta sve može da se uradi. Izloženi materjali su aplikovani na zid kako bi kupac imao što jasniju sliku o tome šta želi da odabere za svoj dom.

Ideja za otvaranje ovakvog salona potekla je iz ličnog iskustva vlasnice.

Sve je krenulo od toga da sam započela da uređujem svoj stan i onda naišla na prepreku da ne mogu da nađem ono što želim. Bilo mi je važno da imam kvalitet jer jednom uređen prostor treba godinama da traje. Većinu uzoraka morala sam na brzinu da pregledam, mnoge stvari u glavi da zamišljam kako bi ukombinovala, a želela sam da sednem i na miru, bez stresa razmislim i odaberem. Shvatila sam da tako nešto u našem gradu, a i šire ne postoji. – priča Sanja Šulović, vlasnik dekor salona “S.O.B.A.” i zadovoljno se osmehuje dok sa uživanjem razgleda svoj topli salon, jer je ideju iz svoje mašte konačno pretočila u stvarnost koja je sada na raspolaganju svim sugrađanima.

Posetioci dekor salona “S.O.B.A.” u prijatnom ambijentu imaju priliku da  razgledaju i na miru odaberu sve ono što će im biti potrebno za uređenje svog prostora, a vlasnica i njen tim stručnjaka tu su da posavetuju, sugerišu i pomognu u realizaciji zamisli kupca. Projektanti, arhitekte i izvođači radova dekor salona “S.O.B.A.” ključna su karika koja definiše ovu firmu i predstavlja garanciju za kvalitetno izvođenje radova.

Urediti dom ili poslovni prostor je veoma bitno, mi tamo provodimo naše živote, dugo boravimo i svakako bi trebalo da se osećamo prijatno i ugodno, a ne da gledamo u bezlične zidove koje ne odišu toplinom koja je neophodna. Za stil uređenja nekada je teško opredeliti se, Nemačka je u potpunoj opsesiji oko tapeta, Italijani vole luksuzni stil i zidne dekoracije, šablone, kod nas je sve zastupljeniji industrijski stil ali to sve zavisi od osobe do osobe i ne mora da bude uslov. Stilovi se mogu kombinovati, a dekor salon “S.O.B.A.” je klasičan primer kako se razni, u prvi mah nespojivi stilovi mogu sjajno ukombinovati i upotpuniti pravim detaljima. Tu možete videti bezbroj varijacija, efekata za dekoraciju zidova, na primer travertino, sahara, kadoro i mnoge druge. – objašnjava naša sagovornica i pritom dodaje da se sve zamisli kupca sprovode u delo zahvaljujući kvalitetnim materjalima, bojama koje su ekološke, testirane i ispitane, koje mogu biti perive, paropropusne, a zajedničko za sve što u ovom salonu možemo pronaći jeste da su to materjali koje definišu kvalitet i dugotrajnost.

Važno je napomenuti da dekor salon “S.O.B.A.” nije klasična prodavnica i nema lager jer je nemoguće na jednom mestu držati preko 5000 artikala. Ovde na lageru možete pronaći samo dobre ideje i predloge, a kada sa Sanjom zaronite u ovaj čarobni svet i za sebe odaberete onu pravu, cela priča se vrlo lako sklapa, u dogovoru sa projektantima i izvođačima i određuje se rok za ostvarenje naših snova.

Dekor salon “S.O.B.A.” nalazi se na adresi Dragiše Mišovića 30 i možete da ga posetite svakog radnog dana od 8 do 17 časova, i subotom od 8 do 14 časova.

Nadam se da će svako od Vas imati priliku da, uz našu pomoć, za svoj dom ili poslovni prostor pronađe ono što zaista želi. Dođite da biramo zajedno i uživamo u prelepom ambijentu dekor salona “S.O.B.A.”. – poručuje vlasnik, Sanja Šulović.

Stres oko uređenja životnog prostora može postati deo prošlosti, a u celom iskustvu sada možete uživati jer znate da Vam leđa čuva tim stručnjaka koji zna kako se magija stvara. Ono što je još bitnije, sada možete prestati da budete zadovoljni da nečim što je “dovoljno ili dobro”, konačno imate priliku da za Vaš prostor kažete “fantastično, ovo je tačno ono što želim”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio