Novi repertoar u subotičkim bioskopima

U svim subotičkim bioskopima na programu je novi repertoar fimova koji bi mogli privući vašu pažnju i ubediti vas da sa kesom kokica i dobrim raspoloženjem sednete u jednu od bioskopskih sala i odlutate u svet filma.

U bioskopu Eurocinema, u terminu od 17 časova, do utorka, 4 aprila prikazuje se najnovija francuska komedija „Nova igračka“. Naime, za rođendan svog sina, najbogatiji čovek Francuske otvorio je robnu kuću, nudeći dečaku da izabere šta god poželi. Aleksandar bira Semija, noćnog čuvara, kao svoju novu igračku. Termin od 18 časova i 50 minuta danas je rezervisan za još jednu francusku komediju, „Maskarada“ dok od 21 čas, takođe samo danas, možete pogledati američki akcioni film „Džon Vik 4“. U terminu od 19 časova, od sutra se prikazuje nastavak popularnog domaćeg filma „Munje“ iz 2001. godine. Novi film „Munje opet“ okupio je istu glumačku ekipu a rađen je u režiji Radivoja Andrića. Američko ostvarenje „Dungeons and Dragons – opasnost među lopovima“  narednih dana prikazivće se od 20 časova i 50 minuta, a u petak, subotu i nedelju, 31. marta, 1. i 2. aprila, bioskop Eurovinema pripremio je napetu američku dramu za sve ljubitelje horora i naučne fantastike, pod nazivom „Zločini budućnosti“ koja se prikazuje od 23 časa. U danima vikenda, od 11 časova, najmlađi ljubitelji filma mogu pogledati španski animirani film „P’astanjan i tri njušketara“ a od 05. aprila svi ljubitelji najpopularnije video igrice na svetu moći će da uživaju u dugo očekivanom flmu „ Super Mario braća – film“ koji će se prikazivati od 17. časova.

Art bioskop Lifka u svoje bioskopske stolice poziva sve ljubitelje sedme umetnosti jer se od sutra, 30. marta u terminu od 17 časova prikazuje novi animirani film „Zec Petar 2 – Skok u avanturu“. Zec Petar se prividno umirio i prestao da pravi nestašluke ali će sled događaja otvoriti novi svet za ovog junaka i staviti ga pred odluku kakav zev želi da bude. Svi zainteresovani, od 18 časova i 30 minuta mogu pogledati nastavak domaće komedije, film “Munje opet”. Od 6. aprila prikazivaće se novi uzbudljivi filmovi, “Papin egzorcista” i “Spajdermen: Put bez povratka”.

Palićki bioskop Abazija svojim posetiocima takođe je pripremio zanimljiv repertoar najnovijih filmova. Od 18 časova možete pogledati najnoviju francusku komediju “Nova igračka”, a od 20 časova prikazuje se četvrti deo filma o akcionom junaku Džon Viku. Od naredne nedelje bioskop “Abazija” najavljuje projekcije filmova “Munje opet”, “P’astanjan i tri njušketara” i “Super Mario braća – film”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio