Podela besplatnih kanti za odvoženje otpada u Hajdukovu

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica obaveštava građane mesne zajednice „Hajdukovo“ da će od sutra 21. marta pa do 04. aprila ovo javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda (kanti) obavljaće se radnim danima od 08 do 14:30 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. JKP “Čistoća i zelenilo” apeluje na sve građane ove mesne zajednice da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji MZ „Hajdukovo“, radnim danima u periodu od 21. marta do 04. aprila, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počevši od 01. maja Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u junu tekuće godine, do tada, odvoženje smeća će se obavljati po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio