„Zabavni park Pešić Family“ – vrhunska zabava za decu i odrasle u Subotici

Dolaskom proleća i prvih ptica selica, u grad svake godine uvek stiže i jedno magično mesto na kome zabave uvek na pretek ima. To mesto pojavi se kao uz pomoć magije, na mestu stare, zelene livade ili obližnjeg stadiona, preko noći iznikne zabavni kutak, prepun atrakcija, dobre muzike i najboljeg provoda u gradu. Pogodili ste, u grad je stigao luna park.

Zabavni park Pešić Family“, poznat i kao Luna park „Monza“ je najatraktivniji luna park u našoj zemlji sa najboljom i najsavremenijom opremom i velikom ponudom raznovrsnog sadržaja za decu, ali i za odrasle. Sjajno mesto za celu porodicu ili za celo društvo gde će svako pronaći svoje mesto za uživanje. Novi Monza autodroma sa 22 „sudar automobila“ spremno dočekuje sve najbolje vozaše, a za one neustrašivog duha tu je veliki panoramni ringišpil koji pruža pogled sa 30 metara visine, a takvih je u svetu svega 20. Bandži tramboline i tobogani testiraće akrobatske sposobnosti svakog pojedinca, a za sve one nišandžije sa oštrim okom luna park „Pešić Family“ pripremio je i streljanu za pucanje. Najmlađi će se obradovati patkicama za pecanje, prskalicama i žabicama za udaranje, a tu su i boks kruške za decu i odrasle na kojima svi koji misle da su snažni mogu se uveriti koliko je zapravo jak njihov udarac. Ako vas krase upornost i odvažnost, svoje vrline možete isprobati u kućici sa aparatima za hvatanje igračaka gde vas sve što želite očekuje na dohvat mehaničke ruke.

Sve ove sadržaje „Zabavni park Pešić Family“ odabrao je sa ljubavlju i velikom pažnjom, jer je to posao kojim se cela porodica bavi već pune 23 godine. Iz tog razloga, i sve cene u luna parku su veoma pristupačne, autodrom, tobogan, tramboline i većina drugih sadržaja koštaju svega 100 dinara, dok je nezaboravna vožnja velikim ringišpilom 200 dinara.

Važno je napomenuti da je luna park „Pešić Family“ smešten na Prozivci, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona „Spartak“ u Izvorskoj ulici, do 20. aprila, a nakon toga, za prvomajske praznike, luna park se seli na Palić. Radno vreme luna parka je radnim danima od 16 do 22 časa, a tokom vikenda od 14 do 22 časa.

Treba iskoristiti priliku i okusiti šta zapravo znače avantura i dobra zabava pre nego što magija iz našeg grada, ponovo preko noći, ne odleti na neko drugo mesto.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio