Započeta podela besplatnih tipskih posuda zas odvoženje reciklažnog otpada

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava stanovnike MZ „Palić“ da je započeta podela besplatnih tipskih posuda (plavih kanti) za odvoženje reciklabilnog otpada koja će trajati do 03. aprila.

Podela tipskih posuda (plavih kanti) će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Iz ovog javnog preduzeća apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ul. Antuna Branka Šimića 4, u Subotici, uz prikaz ličnog dokumenta. U isto vreme, obaveštavaju se građani MZ „Palić“ da će se odvoženje reciklabilnog otpada iz plave kante prvi put obavljati 13. aprila a zatim i 27. aprila tekuće godine.

Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada će biti dva puta mesečno, svake druge nedelje u mesecu. Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti obavlljaće se bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio