Sajam zapošljavanja u Domu kulture u Bačkoj Topoli

U Domu kulture u Bačkoj Topoli danas, 25. aprila održava se Sajam zapošljavanja na kojem će biti ponuđeno više od 250 radnih mesta. Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Bačka Topola, navodi da se zaposlenje nudi za veliki broj obrazovnih profila, šivače, pomoćne radnike u građevinarstvu i gerontodomaćice, pomoćne farbare i radnike na farmi živine.

„Politika” navodi da je takođe tražena i srednja stručna sprema, pre svega zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači, tehničari održavanja mašinske i elektrostruke, operateri u kontroli kvaliteta, stolari, farbari, administrativni radnici, savetnici za klijene u bankarstvu, kao i lični pratioci dece sa posebnim potrebama, a postoji i potražnja za nezaposlene sa šestim i sedmim stepenom stručne spreme.

Traženi su inženjeri kvaliteta mašinske ili elektro struke, tehnolozi u proizvodnji hrane, građevinski inženjeri, šefovi računovodstva i psiholozi. Sajam je osim za žitelje Bačke Topolo, namenjen i građanima susedne opštine Mali Iđoš koji su nezaposleni ili žele da promene radno mesto.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio