„StudFest“ od 12. do 14. maja u Subotici

Nakon ogromnog uspeha koji je prošlogodišnji festival doneo u Suboticu, StudFest i ovog proleća otvara svoja vrata svima onima koji žele da uživaju u dobroj muzici, đuskanju i provodu. Od 12. do 14. maja, u II vojnoj kasarni u Subotici nastupaće mnogobrojne domaće i svetske muzičke zvezde, Breskvica, Indira (ex Colonia), grupa Jugoslovenka, grupa Osmi dan, Miguel Bastid, Rikhter i ØTTA, a tu su i mnogi drugi izvođači iz zemlje i regiona, koji će, prema rečima organizatora, “uzdrmati scenu i ponuditi svim učesnicima vrhunsku energiju”.

Dnevne žurke i ove godine održaće se na Paliću i biće otvorene za sve posetioce, a pored sjajnog muzičkog programa održaće se i edukativne tribine, koje su već drugu godinu zaredom podrška misiji i viziji StudFest-a, postavljenoj na početku razvoja ideje o festivalu. “StudFest” se u ovoj godini opredelio za više projekata, a jedan od njih je “Start Me Up”. Projekat je usmeren na sve mlade muzičare koji su “u borbi” da se, svojim radom, trudom i učenjem “proguraju” na tržište. StudFest je odlučio da podrži mlade na tom putu, organizuje takmičenje i pruži im priliku da nastupaju na jednoj od glavnih bina festivala. Osoba čiji miks bude odobren od strane stručnog žirija dobiće priliku da nastupi sa intro setom kao izvođač na festivalu. Cene ulaznica za festival i ove godine biće podeljene u nekoliko katergorija kao jednodnevna ili karta za ceo festival. Kupovinom četiri karte, peta je gratis.

Ulaznice se mogu kupiti na zvaničnom sajtu festivala, na svim prodajnim mestima Gigstix servisa i u restoranu Drina, u sklopu Hale sportova u Subotici. Za sve posetioce festivala obezbeđen je i smeštaj na Paliću, koji može da se rezerviše zajedno uz kupovinu karata.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio