Gradonačelnik Stevan Bakić izabran za predsednika Gradskog odbora SNS

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, izabran je za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke, nakon što je za njega glasalo svih 143 delegata, prenosi „Politika“.

Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora SNS-a, Bakić je u svom obraćanju izjavio da je politika mira i stabilnosti stvorila uslove za planiranje, projektovanje i realizovanje investicija u gradu.

Nijedna vlast do sada, nije u Suboticu ulagala kao što to od 2016. godine preko Pokrajinske vlade i Vlade Srbije čini Srpska napredna stranka. Dobri rezultati stranke u Subotici ostvareni su i zbog finanijske stabilnosti gradskog budžeta koji sve obaveze izmiruje na vreme i nema dugovanja. – rekao je Stevan Bakić. Za njega je na skupštini jednoglasno glasalo svih 143 delegata, a Bakić je ujedno bio i jedini kandidat za predsednika Gradskog odbora.

Aleksandar Medaković biće sekretar Gradskog odbora SNS-a, a potpredsednici gradskog odbora izabraće se na sledećoj sednici.

U ime izvršnog odbora SNS-a, izbornoj skupštini su prisustvovali Dragan Popović, koordinator i Bruno Kilić, pomoćnik koordinatora za Severnobački okrug, dosadašnji poverenici gradskog odbora SNS-a u Subotici Robert Balko Mačai i Bojan Šoralov, kao i mnogi drugi gosti.

Foto: Stevan Bakić/facebook

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio