Održani 5. Sportski susreti „Palić 2023“

Savez samostalnih sindikata Subotice poručuje da su u organizaciji Sindikata zaposlenih u obrazovanju, nauci i kulturi Vojvodine, od 18 do 20 maja tekuće godine na Paliću održani 5. Sportski susreti “Palić 2023”.

U malom fudbalu, odbojci, basketu, stonom tenisu, plivanju, tenisu, nadvlačenju konopca, pikadu takmičilo se blizu 300 učesnika iz Novog Sada, Subotice, Sombora, Kikinde, Bačke Palanke, Sremskih Karlovaca itd. Subotičku ekipu Gradskog odbora sindikata obrazovanja, nauke i kulture činilo je tridesetak članova iz Narodnog pozorišta, Studentskog centra, Doma učenika srednjih škola i PU Naša radost, koji su ostvarili zapažene rezultate i osvojili nekoliko medalja i pehara. Prvo mesto u nadvlačenju konopca osvojila je muška ekipa Gradskog odbora Sindikata zaposlenih u obrazovanju, nauci i kulture Subotice, dok je prvo mesto u tenisu pripalo Nikoli Đelbabin iz Doma učenika srednjih škola. Drugo mesto u stonom tenisu osvojila je subotička ženska ekipa, dok je treće mesto u plivanju u konkurenciji žena pripalo Tijani Zorić iz Narodnog pozorišta.

Tatjana Kiš Čegar, takođe iz Narodnog pozorišta izborila se za treće mesto u tenisu, a subotička ženska ekipa je zauzela i visoko četvrto mesto u basketu. Pored takmičara iz Vojvodine, Sportskim susretima su prisustvovali i gosti iz Rumunije i Mađarske.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio