Potpisan sporazum o saradnji između Fonda PIO i Kompanije Dis u vezi projekta Penzionerske kartice

Protekle nedelje, u direkciji Republičkog fonda PIO potpisan je Sporazum o saradnji između Fonda PIO i Kompanije Dis, čime se ta kompanija uključila u projekat Penzionerske kartice.

Sporazum su potpisali direktor RF PIO Relja Ognjenović i generalni direktor Kompanije DIS, Ivan Šuleić. Kompanija DIS, kao najveći domaći trgovinski lanac, odlučila je da podrži projekat nove Penzionerske kartice.

Na taj način omogućićemo najstarijim sugrađanima da dobiju posebne pogodnosti u DIS marketima i tako želimo da utičemo pozitivno na poboljšanje kvaliteta njihovog života. Sve popuste koje budemo davali objavićemo do 15. septembra. Za početak će to biti standardni popusti uz karticu ali pripremićemo i posebne personalizovane akcije sa akcentom na artikle koje penzioneri najviše koriste i posebno, samo za ovu karticu, omogućićemo da imaju najnižu cenu. – rekao je generalni direktor DIS-a Ivan Šuleić.

Prema rečima direktora PIO Fonda, do sada se za kartice prijavilo oko 600.000 penzionera.

Pozivam i ostale društveno odgovorne kompanije da se priključe našoj akciji, podrže našu Penzionersku karticu, a samim tim, podrže i naše penzionere. – izjavio je direktor Ognjenović.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio