Donesene nove odluke na 85. redovnoj sednici Gradskog veća grada Subotice

Gradsko veće grada Subotice održalo je juče 85. redovnu sednicu, a najbitnija tačka dnevnog reda bilo je donošenje Zaključka o određivanju „Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica za nosioca posla po Ugovoru o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje uređenja atarskih puteva, koji je zaključio Grad Subotica sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a koji se odnosi na projekat „Uređenja atarskih puteva i otresišta u AP Vojvodine u 2023.godini“.

Prema ovom zaključku, „Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica se zadužuje da pokrene i sprovede postupak javne nabavke, zaključi ugovor sa Izvođačem radova za projekat „Uređenja atarskih puteva i otresišta u AP Vojvodine u 2023. godini“, primi i proknjiži situacije Izvođača radova u svojim poslovnim knjigama, i izvrši prenos sredstava Izvođaču radova, kao i da imenuje stručni nadzor za predmetne radove. Ukupan iznos potreban za realizaciju Projekta vršenja predmetnih radova je 86.195.250,00 dinara bez pdv-a, od čega Grad Subotica obezbeđuje 48.195.250,00 a Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbeđuje sredstva u iznosu od 38.000.000,00 dinara.

Za koordinatora realizacije Projekta određuje se Srđan Bošnjak, zaposlen u „Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio