Peti Sportski susreti Saveza samostalnih sindikata grada Subotice

Peti Sportski susreti Saveza samostalnih sindikata grada Subotice održani su u subotu 10. juna 2023. godine na sportskim terenima na Paliću od 9 do 13 časova.

U pet muških i dve ženske discipline takmičilo se devet ekipa sa oko 200 učesnika iz različitih delatnosti, članova SSSG. Susrete su otvorili predsednik i potpredsednik Saveza samostalnih sindikata grada Subotice Ištvan Huđi i Čedomir Baroš koji su izrazili zadovoljstvo što su se nakon tri godine pauze radničke sportske igre nastavile. Ekipa „Zdravstvo“ ukupni je pobednik petih Sportskih susreta Saveza samostalnih sindikata grada Subotice, osvojivši  prva mesta u čak četiri discipline – mali fudbal, odbojka žene, basket muškarci, a najbolje su bile i žene u pikadu. Ova ekipa je osvojila i dva druga mesta, odbojka muškarci i nadvlačenje konopca, čime su stekli ukupno 97 poena. Drugoplasirana je ekipa “Siemensa” sa osvojenih ukupno 66 poena, čiji su muški takmičari osvojili prva mesta u pikadu i nadvlačenju konopca, dok je fudbalerima pripalo srebro, kao i odbojkašicama “Siemensa” i ženskoj ekipi u pikadu.

Trećeplasirana je ekipa JKP “Čistoća i zelenilo” koji su zauzeli dva treća mesta, muškarci u nadvlačenju konopca i žene u pikadu, kao i četvrto mesto u malom fudbalu.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio