Usled letnje turističke sezone apel na vozače da budu odgovorni

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova ukazuju da je u poslednjih nedelju dana došlo do narušavanja bezbednosti saobraćaja, imajući u vidu da je u saobraćajnim nezgodama poginulo 11, a povređeno 140 učesnika u saobraćaju, čemu su u najvećoj meri uticali neprilagođena brzina i nekorišćenje sigurnosnog pojasa.

Narednih dana na putevima u Republici Srbiji, usled letnje turističke sezone očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja i stoga Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da na put kreću odmorni, da prave pauze na svaka dva sata vožnje i da odgovorim ponašanjem i poštovanjem propisa doprinesu unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će biti prisutni na terenu i marljivo i predano raditi na očuvanju bezbednosti. Pozivamo sve učesnike u saobraćaju da svojim bezbednim i odgovornim ponašanjem pomognu u očuvanju bezbednosti. Planirajte svoje putovanje, uživajte u njemu, vozite odmorni jer samo jedan sekund sna za volanom može putovanje pretvoriti u tragediju. Ministarstvo unutrašnjih poslova želi vam bezbedan i srećan put, jer samo bezbedno može biti srećno. – poručio je Dejan Stević iz Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio