Majka i prva subotička „beba iz epruvete“ puštene kući

Prethodne nedelje ceo grad obradovala je vest da je na odenelju neonatologije Opšte bolnice Subotica rođena prva beba, devojčica Nikolija koja je začeta u okviru programa Centra za reproduktivnu medicinu i vantelesnu oplodnju subotičke bolnice.

Njena majka, Mirjana Vojnić Hajduk danas 18. jula, je sa velikim osmehom i malom Nikolijom u naručju napustila bolnicu kako bi u čarima roditeljstva uživala u svom toplom domu.

Moje iskutvo je bilo prelepo, ceo tim je bio jako prijatan, sve najlešpe mogu da kažem i za doktora Radulovića i za sestrice. Kada se Centar otvorio, razmišljala sam da nemam šta da izgubim, tu živim, sve mi je blizu, nisam morala tražiti slobodan dan i svaki dogovor sa doktorom sam lako mogla da imam. – poručila je mlada mama danas nakon otpusta.

Mirjana je jedna od osam žena koje su prve uključene u program Centra za reproduktivnu medicinu i vantelesnu oplodnju Opšte bolnice Subotica, a mi se nadamo da će njeno lepo iskustvo ohrabriti i druge porodice da svoju priliku za potomstvom potraže upravo pod krovom subotičke bolnice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio