Položeni venci kod Spomenika Vojvodi Živojinu Mišiću

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević položio je juče venac kod Spomenika Vojvodi Živojinu Mišiću u Mionici, u okviru kulturno-istorijske manifestacije „Mišićevi dani“.

Vence su položili i delegacija Vojske Srbije, predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, lokalne samouprave i predstavnici boračkih udruženja. Vučević se nakon polaganja venaca sastao sa predsednikom Opštine Mionica Bobanom Jankovićem, sa kojim je razgovarao o saradnji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i lokalne samouprave. Ministar odbrane je prisustvovao i Svečanoj akademiji u Struganiku koja se, u okviru „Mišićevih dana“, održava u čast vojvode Živojina Mišića, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Mionica, 20. jula 2023.- fotografija niske rezolucije – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vuèeviæ položio je danas venac kod Spomenika vojvodi Živojinu Mišiæu u Mionici, u okviru kulturno-istorijske manifestacije „Mišiæevi dani“. Ministar Vuèeviæ, nakon polaganja venaca, sastao se predsednikom Opštine Mionica Bobanom Jankoviæem, sa kojim je razgovarao o saradnji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i lokalne samouprave. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ DARIMIR BANDA/ bg

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio