Potpisan sporazum o saradnji između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i apotekarskih ustanova.

Juče je u Direkciji Republičkog fonda PIO, Relja Ognjenović, direktor Fonda potpisao sporazume o saradnji između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i apotekarskih ustanova.

Apotekarske ustanove koje su podržale projekat Penzionerske kartice su “Apoteka Beograd“, „Naša Apoteka“ Beograd, „Sunce“ Beograd-Zemun, “Iva“ Obrenovac, „Genia“ Beograd, „Alhemi Pharm“ Barajevo, „Oaza azdravlja“ Beograd, “Vegafarma“ Valjevo. “Ovo je još jedan od načina na koji pokazujemo da nam je borba za bolji život penzionera imperativ i da pored povećanja penzija koje je obezbedila Vlada Republike Srbije, a za koje sad već mogu da kažem da je tradicionalno dva puta u toku godine, i na ovaj način gledamo da olakšamo svakodnevni život penzionera i da oni danas žive bolje nego što su živeli juče.” – rekao je Ognjenović.

U ime apotekarskih ustanova, v. d. direktor Apotekarske ustanove „Apoteka Beograd“, Nikola Prelević, zahvalio je Fondu PIO i direktoru na ovakvoj inicijativi. Apotekarske ustanove sa kojima su potpisani sporazumi ponudiće korisnicima penzionerskih kartica popuste u rasponu od 5 do 20 odsto u više od 230 prodajnih objekata.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio