Put koji povezuje Lošinjsku ulicu i Senćanski put pušten u saobraćaj

U Subotici je danas, 04. jula pušten u saobraćaj novoizgrađeni put koji povezuje Lošinjsku ulicu i Senćanski put.

U okviru ovog putnog pravca, dužine nešto malo više od jednog kilometra i širine 6,5 metara, izgrađen je kružni tok, koji će povezati budući podvožnjak u produžetku Bajnatske ulice. Prema saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, izgradnja ovog putnog pravca značajno će olakšati saobraćaj između istočnog i zapadnog dela grada Subotice tokom izgradnje podvožnjaka u ulici Maksima Gorkog. Ovaj putni pravac će, takođe, omogućiti i da se u potpunosti eliminiše saobraćaj teških teretnih vozila iz centra grada. Ova deonica izgrađena je u izuzetno kratkom roku, za nepuna dva meseca.

Pre puštanja u saobraćaj novoizgrađeni put su obišli vršilac dužnosti pomoćnika ministra za železnice i intermodalni transport Anita Dimoski i predstavnici Grada Subotice.

Izvođač radova na podvožnjaku u produžetku Bajnatske ulice čini veliki napor da u što kraćem roku završi preostale radove na ovom objektu i da u što kraćem roku isti bude pušten u saobraćaj. – navodi se u saopštenju nadležnog ministarstva.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio