„Seoske igre bez granica“ na Bikovu u nedelju 16. jula

Udruženje građana “UPS-Udruženi pokrećemo selo, Bikovo”, obaveštavaju sve građane da će se u nedelju 16. jula održati “14. Seoske igre bez granica”, u Bikovu, u parku kod Osnovne škole „Sveti Sava“.

Početak je zakazan za 8 časova, a ovoj tradicionalnoj manifestaciji prisustvovaće i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić. Svečano otvaranje igara biće u 8 časova, a nakon otvaranja igraće se prvih pet igara. Ručak se planira od 12:30 do 13:30 časova, a nakon ručka sledi i drugih pet igara. U 18 časova održaće se proglašenje pobednika, a od 18:30 časova organizuje se folklorni, kulturno umernički program. Nakon folklora sledi žurka za sve prisutne uz bend “Zabranjeno Sekiranje”. Bogat program ove godine pripremljen je i za mališane, njih od 9 do 12 časova očekuje igranje i crtanje po licu, od 11 do 12 časova otganizovana je i vožnja konjima, dok dečje takmičenje startuje od 16 časova.

Nakon takmičenja upriličeno je slikanje sa maskotom, a mališani će tokom dana na raspolaganju imati i veliki tobogan, pravljenje frizurica i šah za veliku i malu decu. Svi posetioci tokom prepodneva mogu obići i izložbu sitnih životinja koju će pripremiti Udruženje uzgajivača sitnih životinja iz Subotice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio