Kupanje u Akva parku na Paliću se ne nazire

Mnogi Subotičani očekivali su da će preostale letnje dane provesti kupajući se u Akva parku na Paliću uživajući u njegovim brojnim sadržajima, s obizrom da je tokom svoje posete, 13. juna ministar turizma i omladine Republike Srbije Husein Memić, u pratnji predsednika Skupštine društva „Park Palić“ Ištvana Pastora, tako i najavio.

Tom prilikim rečeno je da je novi krajnji rok za završetak radova 31. jul tekuće godine, međutim po svoj prilici na posetu Akva parku na Paliću moraće još malo da se pričeka.

Mi smo u Akva spa centar uložili 959.000.000 miliona dinara, ukupna vrednost projekta je 1,6 milijardi dinara, nedavno mi je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao da će Autonomna pokrajina Vojvodina dati još 120 miliona dinara za potpuni završetak ovih radova. Nama jeste interes da zadržimo one ljude koji do sada išli u Mađarsku u neke lepše Akva spa centre. Po našoj proceni Suboticu i Palić čine oko 50% stranih turista koji dolaze ali nam je cilj i da zadržimo domaće turiste i da povećamo broj stranih turista. – istakao je ministar Memić prilikom junske posete Paliću i radovima u Akva parku. O novom roku za otvaranje ovog dugo očekivanog zabavno – turističkog i spa centra pitali smo i direktora preduzeća “Park Palić” doo, Valeriju Denč ali do današnjeg datuma na adresu naše redakcije odgovor još nije pristigao.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio