Treći rođendan edukativnog centra „Mali princ“

Udruženje “Za Suboticu svim srcem” u saradnji sa udruženjem “Mini Jugoslavija” i edukativnim centrom “Mali princ” organizuje proslavu 3 godine svog postojanja i humanitarnog rada za dobrobit građana Subotice putem bogatog programa za učesnike svih uzrasta.

Proslava će se održati u subotu, 19. avgusta na prostoru Mini Jugoslavije, a sve posetioce očekuje veoma bogat program koji počinje od 10 časova. Program obuhvata kuvanje kotlića, medinu radionicu za decu, vajarsku radionicu u okvitu umetničke kolonije, podelu zahvalnica za doprinos rada udruženja “Za Suboticu svim srcem”, splet folklornih igara OKUD-a “Mladost”, nastup škole pevanja “Piazza Italijana” italijanskog kulturnog centra kao i večernji bioskop za decu na otvorenom. Organizatori su za najmlađe upriličili i dečju igru “Velika potraga za skrivenim blagom”. Osim ovih, sve posetioce očekuje i izvlačenje tombole koja broji preko 30 nagrada, a uplata za tombolu biće 200 dinara. Za sve mališane organizovani su i nastupi mađioničara Karla Velikog, ledene princeze Else i naslup grupe Iskončići koji će se održati u 14:50, a odmah nakon nastupa održaće se i otvaranje spomenika našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle. Bista Nikole Tesle ostaće trajno na prostoru Mini Jugoslavije. U toku proslave organizuje se i predstavljanje tandem bicikla i vožnja pop parku i zanimljivo takmičenje ”Pobedi šahovskog velemajstora dok je još mali”.

Zadovoljni smo radom udruženja, svake godine uspevamo da obezbedimo sve više donacija i sponzorstva, i da organizujemo velike programe poput nedavno održanog humanitarnog sportskog turnira na Paliću. Jedna od najskorijih donacija je upravo projektor za bioskop na otvorenom kako bi mališanima pružili mogućnost da uživaju u kraju leta, dok još ima lepog vremena. – poručio je ua “LovaLova”portal Branko Prćić, predsednik Udruženja “Za Suboticu svim srcem”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio