Upriličen svečani prijem za radnike Čistoće koji su pomagali Novosađanima u otklanjanju posledice nevremena

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, Slobodan Milošev sa kolegijumom, upriličili su svečani prijem radnika radne jedinice „Zelenilo“ koji su protekle nedelje u Novom Sadu otklanjali posledice nevremena.

Tom prilikom gradonačelnik je radnicima izrazio zahvalnost na pokazanoj stručnosti i požrtvovanju, a radnici su od Grada dobili i prigodne poklone.

Nakon katastrofalnog nevremena koje je pogodilo Novi Sad, ekipa od 11 radnika JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica je u nedelju, 23.07.2023. krenula put Novog Sada. Punih 8 dana su bili angažovani na oslobađanju prolaza, parkova, školskih i dečijih igrališta od polomljenih grana drveća… Stanovnici grada Novog Sada su na društvenim mrežama izrazili zadovljstvo i pohvale na njihov rad i organizaciju posla. Nakon povratka u Suboticu, za njih je upriličen i svečani doček u preduzeću, kome je prisustvovao i gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić. – rekao je u izjavi za “LovaLova” portal, Nikola Jovičić ispred JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio