Aqva park na Paliću počinje sa radom u petak 15. septembra, dnevna karta 900 din po osobi

Dugo očekivani Akva park na Paliću, sutra 15. septembra, pod upravom preduzeća „Elitte Palić“ konačno počinje sa radom. Radno vreme Akva parka je od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji. S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, u akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i wellness sadržaje u unutrašnjim, zatvorenim delovima akva parka.

Gostima će biti na raspolaganju četiri bazena: dva hidromasažna, jedan sa termalnom vodom i jedan dečiji. U funkciji će biti i dva tobogana, jedan za odrasle i jedan za decu. Korišćenje wellness sadržaja će dodatno da se naplaćuje. Posetiocima su na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama, slana soba i dva parna kupatila sa različitim procentima vlažnosti vazduha.

Gosti, na ulazu akva parka, nakon plaćanja ulaznice, dobijaju narukvicu koja im omogućava zaključavanje slobodnog garderobnog ormarića prema sopstvenom odabiru. U okviru prostora sa bazenima gostima će biti ponuđeni sadržaji hrane i pića primereni kupališnom objektu. Kapacitet sadržaja u unutrašnjem, zatvorenom delu akva parka je oko 300 gostiju.

Molimo posetioce za razumevanje ako, zbog interesovanja nismo u mogućnosti da primimo sve zainteresovane. Takođe, molimo posetioce da prate uputstva zaposlenog osoblja i poštuju pravila ponašanja u nameri da se svi prijatno osećaju prilikom posete Akva parku na Paliću. – poručuju zaposleni iz preduzeća “Elitte Palić“.

Kada su u pitanju cene usluga Akva parka na Paliću, dnevna karta za odrasle koštaće 900 dinara po osobi, deca starosti od 2 do 12 godina plaćaće 600 dinara dok je ulaz za decu ispod dve godine besplatan. Porodična karta za dve odrasle osobe i jedno dete koštaće 2.200 dinara, dok će karta za dve odrasle osobe i dva deteta do 12 godiša koštati 2.500 dinara. Kada su u pitanju poludnevne cene karata koje važe od 15 do 18 časova, odrasli će za jednu kartu trebati da izdvoje 600 dinara po osobi, deca do 12 godina plaćaće 400 dinara dok je ulaz za decu ispod dve godine besplatan. Porodična karta u poludbevnom aranžmanu, od 15 do 18 časova za dve odrasle osobe i jedno dete koštaće 1.300 dinara, dok će karta za dve odrasle osobe i dva deteta do 12 godiša koštati 1.500 dinara. Wellness sadržaj u vremenu od 10 do 18 časova naplaćivaće se 500 dinara po osobi ili detetu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio